Simone's Kitchen

Behind the scenes bij een “invaliden”shoot

Net drie dagen terug uit het ziekenhuis had ik mijn eerste fotoshoot. Niet dat ik kon lopen of staan of nee, niet eens zitten maar vanuit bed konden we toch de foto’s maken die we moesten maken. Ideaal? Nee, dat niet maar in de beperking toont zich de meester toch? 🙂

Omdat ik nogal vaak de vraag krijg hoe dat dan in hemelsnaam werkt als je vanuit een rolstoel moet fotograferen vandaag een klein filmpje en wat fotootjes achter de schermen bij een kookboekshoot die we vorige week hadden (en vandaag ook nog)

En zoals je kunt zien aan het filmpje en aan de foto’s is het huis momenteel omgebouwd tot slaapkamer annex woonkamer annex studio. Ach, ideaal kun je het niet meteen noemen maar aan de foto’s is dat uiteindelijk helemaal niet te zien en daar gaat het om nietwaar?

Het is vaak een beetje heen en weer manouvreren met de rolstoel en als ik de keuze had zou ik natuurlijk véél liever op mijn benen hebben gestaan maar ik ben wel heel blij dat ik alsnog “gewoon” mijn werk kan doen. Ook al is dat met een handicap.. 🙂

behindthescenes5

Het zou nog mooier zijn als dat uitstekende roze gevaarte vandaag of morgen iets minder uit zou kunnen steken. Dat maakt het ronddraaien een stuk handiger! Ik kan niet zo veel laten zien van de uiteindelijk foto’s want het boek is nog niet uit natuurlijk. Daar is het wachten nog even op, maar laat me je nu alvast verzekeren dat het resultaat prachtig wordt en in het voorjaar kun je er meer over lezen!

behindthescenes6 behindthescenes7

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

3 comments

  1. Leuk om te zien. Best wel een goed teken dat je zo snel weer aan de slag bent gegaan, lijkt mij een teken dat je echt doet wat je leuk vindt! 

  2. Dapper dat je zo lekker doorwerkt. En natuurlijk ook noodzaak. Leuk om zo’n kijkje achter de schermen te zien 🙂

  3. Leuk zo’n kijkje in de keuken! Fijn dat de pijn minder is en je beter slaapt. Dat is toch belangrijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.