Beach Food Festival 2017 – Texel 2e editie

Beachfoodfestival | simoneskitchen.nl

Hoewel het al mei is wil de zomer nog niet helemaal lekker opschieten. Of het voorjaar. Hoe je het ook noemt… Met af en toe een dag zon maar vooral veel regen en kou moet het toch wel een mooie zomer gaan worden anders komen we niet aan het aantal zonuren voor dit jaar…

Beach foodfestival Texel | simoneskitchen.nl

Het seizoen van de foodfestivals is ook zo langzaamaan alweer begonnen en de allerleukste (echt!) gaat ook dit jaar voor de tweede editie van start. Vorig jaar waren Tom en ik er ook bij. Het verslag kun je hier lezen en ook dit jaar staan we al te popelen om weer naar Texel te gaan. Waarschijnlijk gaan we dit keer minder pokemon’s vangen… 🙂

Vorig jaar zaten we midden in de Pokemon hype. Heb daar trouwens niemand meer over gehoord de laatste tijd. Is zeker alweer helemaal uit? Het festival op Texel is op een toplocatie en het fijne van het festival is dat het een heerlijk gemoedelijke sfeer heeft. Lekker kleinschalig, maar met genoeg lekkers voor iedereen.

Het vindt ook dit jaar plaats tijdens het laatste weekend van juli. Met ruim 20 foodtrucks, tentjes, karren en mobiele keukens en bij mooi weer kun je geen betere locatie hebben dan aan de rand van de Waddenhaven van Oudeschld.

Toegang tot het festival is gratis en is dit jaar niet twee maar drie dagen. Wil je ook naar het BFF2017 ? Check dan ruim op tijd eventuele overnachtingsplek, want het is waarschijnlijk snel vol.

Beachfoodfestival | simoneskitchen.nl

Het belooft weer een mooie editie te worden en wij staan al te popelen om Texel weer onveilig te maken.. 🙂 Vorig jaar mochten we er van de primeur proeven met de gerookte palingkroketjes. Ik ben benieuwd wat er dit jaar voor lekkers te ontdekken valt. Zie ik je daar?

Het Beach Food Festival 2017 vindt plaats van 28 t/m 30 juli. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 22.00. Zondag van 12.00 tot 20.00. Meer informatie over het Beach Food Festival vind je op de evenementpagina.

 

Wil jij graag gezond koken zonder onnodige toevoegingen?

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je - behalve de regelmatige nieuwsbrief - gratis alle 12 recepten en foto's uit het eerste hoofdstuk (Slow) van mijn boek Heerlijke Chaos!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment Powered by ConvertKit
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Kattengek | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur Houdt van gezond eten en probeert dat consequent vol te houden. Dat lukt soms wel, soms niet. Woont samen met Tom (aka de dude) en hun twee katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

6 comments

  1. Leuk idee… ben nog nooit op de waddeneilanden geweest, dus dit is wel een mooi excuus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *