Barnroasters Berlijn | simoneskitchen.nl

Ik heb iets met koffie. Ik ben er gewoon gek op en hoewel – als het op koffie aankomt – geen plek is als thuis, vind ik het nog steeds fijn om leuke koffie spots uit te proberen en dus kwamen we zo uit bij The Barn Roasters tijdens onze trip naar Berlijn. Om te beginnen is het een leuke locatie. Ik hou van dat ruige. Veel hout, achterin staat een oude koffie roast machine en zakken met koffie, de koffie zelf kun je kopen in alle varianten in mooie papieren zakjes, ze hebben er heerlijke carrot cake en als je nou gewoon niet van koffie houdt dan kun je ook een lekkere thee bestellen.

Barn roasters Berlijn | simoneskitchen.nl

De koffie wordt langzaam gezet dus het kan best zijn dat je even op je koffie moet wachten tot ie klaar is. Geen straf met zo’n leuke plek!

The Barn Roastery is open sinds september 2012 en de filosofie is om de beste koffie bronnen te vinden en de beste koffie te maken die er beschikbaar is op de planeet. Geen sinecure lijkt me dan weer. Er is zelfs een gedeelte van de store waar laptops en tablets verboden zijn. Op die manier willen ze ervoor zorgen dat mensen genieten van hun koffie en even de tijd nemen om ervan te genieten en te relaxen.

In deze tijd van social media gekte vind ik dat eigenlijk wel eens een verademing.

The Barn Roastery is gelegen op de Schönhauser Allee 8, vlakbij Rosa Luxemburg Platz, 10119 Berlijn

Openingstijden: maandag t/m donderdag van 8.30 – 17.00. Vrijdag van 08.30-18.00 Zaterdag en Zondag van 10 tot 18.00 ur

Geen honden/geen kinderwagens toegestaan

Barnroasters Berlijn | simoneskitchen.nl
Barn-roasters

Delen is fijn!