Art's riverview lodge Khao sok | simoneskitchen.nl

Hoe vaak komt het nou voor dat je een puur Hollands feest als Sinterklaas viert in Thailand? 😉 Nou voor ons was dat dus het geval en we vierden het in het prachtige Khao Sok park. Ik moest er laatst weer aan denken toen ik voor mijn vijf favoriete accomodaties moest kiezen welke nou het fijnste waren om te verblijven en Art’s Riverview Lodge stond niet in het rijtje maar had er zeker niet misstaan. Maar ja, keuzes he… Maar omdat ik hem jullie toch niet wilde onthouden, hierbij dus alsnog.

khao-sok-2

De locatie van Art’s Riverview Lodge is prachtig, aan de rivier, in mooie hutten met twee verdiepingen. Wij sliepen op de bovenverdieping en daar was ik  blij om want dan heb je beter uitzicht over de rivier. Het is er groen en je zit nagenoeg letterlijk in de jungle. Je kunt er van alles doen. O.a. tuben, een olifantenrit maken (ik heb dat toen gedaan, enigszins onwetend over de behandeling van de gemiddelde olifant. Zou het nu niet meer doen, maar dat even terzijde), wandelen door de jungle of gewoon in je luie stoel genieten van de natuur om je heen. Want echt ver hoef je niet te lopen voor wat fraais.

Art's Riverview Lodge

Ik heb heel hard zitten zoeken en volgens mij bestaat Art’s Riverview Lodge nog wel, al krijg je nogal vaak de Khao Sok river lodge te zien als je googled. Maar op sites als Tripadvisor and Zoover zijn er mensen die ook hier zijn geweest. Vorig jaar nog dus ik gok dat ze nog bestaan alleen geen website hebben. Ja hoor, die plekken bestaan er nog genoeg. Ik heb hieronder dus de contact informatie neergezet. Van google. Ik denk dat het klopt.

Ons uitzicht
Ons uitzicht

De entree van het Khao Sok park is voor Thaise begrippen redelijk duur, 200 baht en je kunt er een trail lopen in je uppie. Hebben wij gedaan. Natuurlijk is het park zelf vele malen groter, maar er was één trail die je op eigen houtje kon lopen. Had ik natuurlijk meteen weer een bloedzuiger tussen mijn tenen te pakken (liep op Teva’s) Maar goed… 🙂

Khao sok park

Hoe dan ook, Art’s Riverview Lodge is de moeite waard om op te zoeken!

Art’s River View Lodge

Address: 54/3 Moo 6, Tambon Klongsok, Amphoe Panom, Suratthani, 84250, 84250, Thailand

Tel +66 86 4703234

Meer over Thailand:

Bewaren

Delen is fijn!