Simone's Kitchen

Alweer een jaar ouder en originele TUC snacks

Feestje!

Van de week schoot het ineens door mijn hoofd…; alweer een jaar ouder! Verjaardagen zijn eigenlijk nooit mijn favoriet geweest. Ik ben er gewoon niet zo van. Maar met een stel vrienden een gezellige avond hebben daarentegen is dan weer wel een fijne bezigheid dus laten we het erop houden dat we vriendschap vieren. En niet het feit dat ik dan toevallig ook een jaar ouder ben geworden. Nu houden we van koken en vinden het leuk om van alles uit te proberen in de keuken, maar soms is het ook gewoon lekker om te relaxen. Een wijntje te drinken, snackje erbij en lekker blijven zitten.


SPONSORED

TOP YOUR TUC

Een van onze favoriete snacks voor een gezellige avond zijn TUCjes. Maar behalve dat ze zó ook al erg lekker zijn kun je ze ook verrassend beleggen. En alvast een woord van waarschuwing; dat is echt verslavend lekker! Bij het maken van de foto ging er menigmaal een TUCje de verkeerde kant op (lees: mijn mond in). Voor het recept gebruikte ik de TUC Paprika voor de avocado variatie en de TUC Original voor de variatie met mierikswortel en zalm. Die smaken gaan echt perfect samen met het unieke van de TUC. Hier waren ze in ieder geval in no time op.

Tips voor de lekkerste TUC snacks

Nu is er weinig kans dat de TUC erg lang blijft staan maar hou er met het maken rekening mee dat je ze niet te lang van tevoren klaarmaakt. Dan worden de TUCjes zacht en juist het knapperige in combinatie met de topping is super lekker. Ideaal is het om gewoon de losse componenten op tafel te zetten met een stapel TUC. Wedden dat het in no time op is? Ook met de andere smaken kan ik nog wel wat lekkere combinaties bedenken. Als je dit eenmaal geprobeerd hebt wil je echt nooit meer een saai toastje!

Hoe top jij je TUC?

Wat is jouw favoriete TUC topping? Laat het me weten via de comments, facebook of instagram en deel het met de hashtag #TOPYOURTUC!

Print recept Pin recept
0 van 0 stemmen

TOP your TUC

Ingrediënten

  • TUC Paprika
  • TUC Original
  • 1 bakje roomkaas met bieslook
  • 1 tl mierikswortel
  • gerookte zalm
  • 50 gr geitenkaas
  • verse dille
  • 1 rode peper fijngesneden
  • 1 avocado of meer afhankelijk van hoeveel je er wilt maken

Instructies

  • Meng de helft van het bakje roomkaas (ongeveer 100 gr) met de mierikswortel. Roer goed door. Snij de zalm in repen.
  • Beleg een TUC Original met een lepel van de mierikswortelmix en doe hierop een reepje zalm. Doe er nog wat dille op om het af te maken
  • Voor de TUC Paprika, snij je de avocado in plakjes en leg deze op je TUC. Verkruimel hier wat geitenkaas over en wat rode peper naar smaak.
Auteur: Simone van den Berg

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept rating




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!