Simone's Kitchen

A long walk…. van Nederland naar Spanje

Hallo allemaal.

Ik ben Frank en ik heb altijd al veel gereisd en ik bevind me vaak in het buitenland voor een langere tijd. Altijd op zoek naar avontuur. Spaanse lessen volgen in Valencia, hiken door Tjechie of zomaar een half jaartje in Ierland wonen. Ik ben altijd op zoek naar het volgende avontuur.

Mijn reizen heb ik nog nooit eerder kunnen delen en juist daarom lijkt het me geweldig om dat met mijn volgende avontuur wel te doen. Heel binnenkort gaat mijn vlog serie online. “A long walk”. Boordevol avontuur, inspiratie, prachtige natuur en natuurlijk lekker eten.

Wat voor reis ga je dan maken?

Mijn volgende reis “A long walk’’ is er niet zo maar een. Ik ga namelijk niet op reis naar één land, maar naar vier. Ik ga niet met de auto, de bus of het vliegtuig maar ik ga lopen…. LOPEN! Ja je leest het goed. Ik ga vanaf 1 maart 2020 maar liefst 1917 km lopen vanaf mijn huis in Nederland naar Santiago de Compostella in Spanje. De route die ik ga volgen heet de Camino de Santiago en is een oude pelgrimsroute die vroeger werd gelopen naar Santiago. De route gaat door allemaal mooie steden, bossen en bergen. Er zal dus genoeg te beleven zijn.

Hoe ben je op dit idee gekomen?

Zo’n twee jaar terug ben ik met mijn familie bij een try-out voorstelling geweest van Tjerk de Ridder. De voorstelling was over de avonturen die Tjerk had beleefd toen hij een deel van de Camino de Santiago had gelopen van Parijs naar Utrecht. Hij liep de route met een ezeltje.

Na de voorstelling bleef het idee om ook een dergelijke reis te ondernemen heel lang in mijn hoofd hangen. Ik dacht eerst dat het een stom idee was; wie gaat er nou 1917 km lopen?? Maar hoe meer ik erover na dacht hoe aantrekkelijker het idee werd. En een aantal maanden terug besloot ik het niet langer bij een idee te laten, maar het gewoon te doen.

We zijn er bijna!

Een dergelijk avontuur kost natuurlijk ook geld. Dus hoewel ik het liefste meteen van start zou gaan ben ik er nog niet helemaal. Om een en ander te financieren ben ik begonnen met een crowdfunding campagne. Op die manier kan ik mijn reis en mijn vlog bekostigen.

Wil jij meehelpen aan dit toffe avontuur? Neem dan een kijkje op mijn crowdfunding pagina en kies een leuke reward uit. Als ik het bedrag haal zul je niet alleen mijn vlogs kunnen volgen vanaf 1 maart maar kun je ook op Simone’s Kitchen elke twee weken een verslag verwachten van mijn belevenissen onderweg.

Delen is fijn!

Frank van der Beek

Frank is een 22-jarige chemicus uit Eemnes. Frank reist graag en veel. Zijn nieuwste project is een wandeling van Nederland naar Spanje. Een reis die ongetwijfeld vele avonturen met zich mee zal brengen. Op Simone's Kitchen zal hij elke twee weken een verslag uit brengen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.