De lekkerste stoofschotels

Stoofschotels voor de herfst

O die heerlijke herfst! Ik kan er serieus geen genoeg van krijgen. Niet zo zeer de herfst aan het eind van het seizoen, maar het begin van de herfst? Dat vind ik echt heerlijk. Ook meteen het ultieme moment om heerlijke stoofschotels op tafel te zetten.

Ben jij net als ik fan van de herfstperiode? Check dan vooral mijn vijf favoriete stoofschotels. Van vega tot vlees en van paleo tot niet paleo. Voor ieder wat wils!

Groentestoof uit de slowcooker

Groente stoof uit de slowcooker

De eerste van mijn favorieten is een heerlijke groentestoof die je maakt in de slowcooker. Heb je die niet dan kun je deze stoofschotel gewoon maken in een stevige stoofpan. Het is een heerlijk en makkelijk gerecht.

Vind hier het recept voor de groentestoof uit de slowcooker

Pompoenstoofschotel

Pompoen stoofschotel | simoneskitchen.nl

Behalve stoofschotels hoort pompoen net zo zeer bij de herfst. Dus wat is een betere combinatie dan een pompoenstoofschotel. Ik gebruikte hier vegetarische kipstukjes, maar wil jij liever gewone kip dan kan dat uiteraard ook.

Vind hier het recept voor de pompoenstoofschotel

Snelle kipstoofschotel

Snelle kippenstoof

Deze stoofschotel is lekker snel door het gebruik van kip. Bestrooi de schotel vervolgens met krokant uitgebakken chorizo en je hebt een gerecht dat je keer op keer wilt maken!

Vind hier het recept voor de snelle kippenstoofschotel

Pompoenstoof met rundvlees

Pompoen runderstoofschotel

Ja hoor alweer een pompoenstoofschotel maar dit keer met rundvlees. Wil je nou liever iets anders gebruiken dan pompoen, dan kun je deze schotel ook prima maken met zoete aardappel. Hou er wel rekening mee dat zoete aardappel sneller uit elkaar valt dan pompoen. Dus wil je het liefst wel nog stukken in je stoofschotel doe de zoete aardappel er dan wat later bij.

Vind hier het recept voor de pompoenstoof met rundvlees

Kip korma (paleo versie)

Paleo kip korma

Als laatste in de rij heb ik een paleo versie op de kip korma. Een van mijn favoriete recepten van de laatste tijd. Bomvol met smaak en makkelijk om te maken.

Vind hier het recept voor de kip korma stoofschotel

Delen is fijn!