Wentelteefjes met aardbeien |simoneskitchen.nl

Ik had jullie al beloofd dat er nog een recept van Sofie en Jorrit aan zou komen. Zij hebben het mega succesvolle blog Lekker & Simpel en waren zo lief om twee recepten ter beschikking te stellen. De eerlijkheid gebied me dus om te melden dat ik deze nog niet uitgeprobeerd heb, maar ze zien er zo lekker uit! En hoe origineel om een wentelteefje op te rollen. Kun je al raden wat ik aan Tom ga vragen om te maken binnenkort? 🙂

Wentelteefjes rollet met aardbeien | simoneskitchen.nl

Deze wentelteefjes zijn natuurlijk een fijn ontbijtje voor in het weekend of een ander verwen moment of gewoon als je zin hebt in wentelteefjes. Probeer ook deze wentelteefjes eens van dude Tom.. (Zijn “beroemde” turn around bitches)

Wentelteefjes met aardbeien |simoneskitchen.nl

Wentelteefjes met aardbeien in een rolletje

Nog geen review

Decoratief klokje bereidingstijd
totaal 15 minuten

Ingrediënten

  • scheut melk
  • ei
  • 4 witte boterhammen
  • handje aardbeien
  • nutella
  • snufje kaneel
  • suiker

  • Snijd de korstjes van de boterhammen. Maak de boterhammen platter door ze met een deegroller te bewerken. Maak een paar aardbeien schoon en snij die in stukjes.
  • Smeer elke boterham in met nutella. Leg de aardbeien aan één kant van het brood naast elkaar. Rol de boterham vervolgens netjes op. Doe doe dit voor alle boterhammen.
  • In een diep bord meng je het ei met de melk en voeg hier een snufje kaneel aan toe en ongeveer 2-3 eetlepels suiker.
  • Verhit boter in een koekenpan en haal de wentelteefrolletjes door het melk-ei mengsel. Bak de rolletjes ca 5 minuten in een pan en vergeet niet om ze rond te draaien zodat alle kanten mooi egaal bruin worden.
  • Klaar met bakken? Bestrooi de rolletjes met een beetje kaneel en suiker en voeg nog wat verse aardbeien toe.

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

 

Bewaren

Delen is fijn!

Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via die link iets besteld ontvang ik hiervoor een kleine commissie. Het kost jou niks extra. Voor meer informatie check onze privacy policy.

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkeling | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.