Nieuw in de schappen #1

Ik zit al een tijdje met het idee te stoeien om een nieuwe rubriek te beginnen hier en dat is de rubriek ‘Nieuw in de schappen” (of misschien dat iemand nog een betere naam kan bedenken!)

Ik krijg vaak mooie producten opgestuurd van leveranciers maar die zijn niet altijd geschikt om uitgebreid op mijn blog te behandelen. Ik vind het echter wel jammer om sommige producten niet te noemen, omdat ze erg lekker zijn, omdat ik iets een goed initiatief vind enzovoort. Vandaar dus de nieuwe rubriek; nieuw in de schappen. Het zal niet elke week worden maar ik wil wel regelmatig een post plaatsen waarin ik mijn favorieten noem.

Het kunnen dus producten zijn die ik heb gekregen, maar in dat geval geld dat ik ze alleen hier meld als ik er zelf enthousiast over ben, of het kunnen producten zijn die ik zelf ergens heb gezien/gekocht/meegenomen. Ik hoor graag wat je ervan vind en overslaan is natuurlijk altijd gewoon een optie! Haha…

Vandaag dus de eerste post!

Jumbo thuis uit eten lijn

Mango-&-gember-chutneyJumbo heeft een mooie lijn met nieuwe producten op de markt gebracht onder het motto; thuis uit eten.

Wij kregen een selectie vlak voor Pasen en ik vind het echt een mooie productlijn geworden. Lekkere producten, mooie verpakkingen. En daar heb ik een zwak voor. Probeer de kruisbessenjam eens of deze mango en gember chutney. (€ 1,49) Voor mij altijd al een winaar. En wat te denken van een citroen-dille mayonaise? (€ 1,=) Ik vind de prijzen ook meer dan redelijk.

De lijn is vrij uitgebreid dus bekijk meer info de Jumbo website

 

Bolletje Goed Bezigbolletje

Vanaf volgende week heeft Bolletje een nieuw concept op de markt met de naam “Goed Bezig”. De lijn bestaat uit een aantal lekkere repen en die komen dan in de varianten zacht, krokant of stevig. Ik ontving een proefpakket en moet zeggen dat ik ze allemaal lekker vind, maar voor de zachte appel is mijn favoriet. Die was binnen no time op. Het ‘goed’ in de naam komt van het goede van de ingredienten; met veel granen, zaden en pitten en niet teveel suiker. Het ‘bezig’ heeft te maken met de insteek dat Bolletje Goed Bezig bedoeld is voor het tussendoortje; voor als je trek hebt tussen ontbijt en lunch, na je werk, voor het sporten enzovoort. Ze komen in vijf varianten en zijn per stuk verpakt. Voor een doosje van 7-10 repen (afhankelijk van het type) betaal je ongeveer € 1,95)

Kromkommer soepen

En last but not least hebben we daar de meiden van Kromkommer die eind van deze maand met een serie lekkere soepen op de markt komen. Een serie soepen die allemaal zijn gemaakt met gekke groentes, maar daardoor niet minder smaken. Misschien zelfs wel beter! De prijs van de soepen weet ik nog niet precies maar binnenkort komt er een uitgebreider verhaal over de filosofie achter de soepen en kun je tevens kaartjes winnen voor de launch op 24 mei a.s. in Rotterdam.

Ik heb alle drie de soepsmaken mogen proeven (tomaat, wortel en bietensoep) en ze zijn alledrie top maar de tomaat springt er voor mij wel uit. Misschien door die lekkere kerstomaatjes die erdoor heen zitten (de hele bedoel ik dan he..:) Alexandra en ik hadden van de week een fotoshoot bij Kromkommer en hoewel ik nog niet alle foto’s kan delen, bij deze een klein voorproefje.

20140430-MH2A9610
Heerlijke tomatensoep

Nou dat is ie dan; de eerste product info post.Opbouwende kritiek is welkom!

 

More from Simone van den Berg

Reizen: Taste Hungary foodtour – Boedapest

Misschien wel een van de leukste dingen van het bezoeken van een...
Read More

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *